Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

SRPS ISO/TS 2963:2020

Sir i proizvodi na bazi topljenog sira - Određivanje sadržaja limunske kiseline - Enzimska metoda

Cheese and processed cheese products — Determination of citric acid content — Enzymatic method
22. 6. 2020.

Опште информације

90.20     15. 4. 2025.

90.60    2. 9. 2025.

ISS

E034-5

Техничка спецификација

67.100.30  

енглески  

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Ovom tehničkom specifikacijom utvrđuje se enzimska metoda za određivanje sadržaja limunske kiseline u siru i proizvodima na bazi topljenog sira.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
SRPS ISO/TS 2963:2020
90.20 Почетак поступка преиспитивања стандарда
15. 4. 2025.

Повезани пројекти

Идентичан са ISO/TS 2963:2006

Идентичан са IDF/RM 34:2006

Преглед

Да бисте видели цео садржај, морате се регистровати или пријавити помоћу корисничког имена које већ имате.

Пријавите се