Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

SRPS ISO/TS 2963:2020

Sir i proizvodi na bazi topljenog sira - Određivanje sadržaja limunske kiseline - Enzimska metoda

Cheese and processed cheese products — Determination of citric acid content — Enzymatic method
22. 6. 2020.

Опште информације

90.20     15. 4. 2025.

90.60    2. 9. 2025.

ISS

E034-5

Tehnička specifikacija

67.100.30  

engleski  

Kupovina

Objavljen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

Ovom tehničkom specifikacijom utvrđuje se enzimska metoda za određivanje sadržaja limunske kiseline u siru i proizvodima na bazi topljenog sira.

Životni ciklus

TRENUTNO

OBJAVLJEN
SRPS ISO/TS 2963:2020
90.20 Početak postupka preispitivanja standarda
15. 4. 2025.

Povezani projekti

Identičan sa ISO/TS 2963:2006

Identičan sa IDF/RM 34:2006

Pregled

Da biste videli ceo sadržaj, morate se registrovati ili prijaviti pomoću korisničkog imena koje već imate.

Prijavite se