Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

Ukupan pepeo iz mesa i proizvoda od mesa

енглески

Термин
total ash from meat and meat products
Опис

mass of the residue obtained after incineration at a temperature of (550 ± 25) °C under the operating conditions specified in this International Standard, divided by the mass of the test portion NOTE The mass fraction of ash is usually expressed as a percentage.

српски

Термин
Ukupan pepeo iz mesa i proizvoda od mesa
Опис

količnik mase ostatka dobijenog posle žarenja na temperaturi od (550 ± 25) °C pod radnim uslovima utvrđenim u ovom međunarodnom standardu i mase dela uzorka za ispitivanje. NAPOMENA Masena frakcija pepela obično se izražava kao procenat.

српски

Термин
Ukupan pepeo iz mesa i proizvoda od mesa
Опис

količnik mase ostatka dobijenog posle žarenja na temperaturi od (550 ± 25) °C pod radnim uslovima utvrđenim u ovom međunarodnom standardu i mase dela uzorka za ispitivanje. NAPOMENA Masena frakcija pepela obično se izražava kao procenat.

Повезани стандарди

Повезани ICS-ови

Нема информација