Phone: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Standards sales: prodaja@iss.rs Education: iss-edukacija@iss.rs Information about standards: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Main menu

total ash from meat and meat products

English

Name
total ash from meat and meat products
Description

mass of the residue obtained after incineration at a temperature of (550 ± 25) °C under the operating conditions specified in this International Standard, divided by the mass of the test portion NOTE The mass fraction of ash is usually expressed as a percentage.

Serbian

Name
Ukupan pepeo iz mesa i proizvoda od mesa
Description

količnik mase ostatka dobijenog posle žarenja na temperaturi od (550 ± 25) °C pod radnim uslovima utvrđenim u ovom međunarodnom standardu i mase dela uzorka za ispitivanje. NAPOMENA Masena frakcija pepela obično se izražava kao procenat.

Serbian

Name
Ukupan pepeo iz mesa i proizvoda od mesa
Description

količnik mase ostatka dobijenog posle žarenja na temperaturi od (550 ± 25) °C pod radnim uslovima utvrđenim u ovom međunarodnom standardu i mase dela uzorka za ispitivanje. NAPOMENA Masena frakcija pepela obično se izražava kao procenat.

Related standards

Related ICSs

No information