Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

губитак масе на 103 °C

енглески

Термин
loss in mass at 103 °C
Опис

Loss in mass caused principally by water and volatile matter (carbon dioxide, volatile acids, etc.) which are vaporized under the conditions specified in this International Standard. Loss in mass is expressed as a percentage by mass.

српски

Термин
Нема информација
Опис
Нема информација

српски

Термин
губитак масе на 103 °C
Опис

узрок губитка масе је, углавном, испаравање воде и испарљивих материја (угљен-диоксида, испарљи­вих киселина итд.) под условима утврђеним у овом међународном стандарду

Губитак масе се изражава у процентима масе.

Повезани стандарди

Повезани ICS-ови

  • 67.140.20 - Кафа и сурогати кафе