Phone: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Standards sales: prodaja@iss.rs Education: iss-edukacija@iss.rs Information about standards: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Main menu

loss in mass at 103 °C

English

Name
loss in mass at 103 °C
Description

Loss in mass caused principally by water and volatile matter (carbon dioxide, volatile acids, etc.) which are vaporized under the conditions specified in this International Standard. Loss in mass is expressed as a percentage by mass.

Serbian

Name
No information
Description
No information

Serbian

Name
губитак масе на 103 °C
Description

узрок губитка масе је, углавном, испаравање воде и испарљивих материја (угљен-диоксида, испарљи­вих киселина итд.) под условима утврђеним у овом међународном стандарду

Губитак масе се изражава у процентима масе.

Related standards

Related ICSs

  • 67.140.20 - Coffee and coffee substitutes