Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

loss in mass at 103 °C

engleski

Termin
loss in mass at 103 °C
Opis

Loss in mass caused principally by water and volatile matter (carbon dioxide, volatile acids, etc.) which are vaporized under the conditions specified in this International Standard. Loss in mass is expressed as a percentage by mass.

srpski

Termin
Nema informacija
Opis
Nema informacija

srpski

Termin
губитак масе на 103 °C
Opis

узрок губитка масе је, углавном, испаравање воде и испарљивих материја (угљен-диоксида, испарљи­вих киселина итд.) под условима утврђеним у овом међународном стандарду

Губитак масе се изражава у процентима масе.

Povezani standardi

Povezani ICS-ovi

  • 67.140.20 - Kafa i surogati kafe