Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

анализа опасности и критичне контролне тачке

енглески

Термин
hazard analysis critical control points
Опис

hazard analysis critical control points HACCP system which identifies, evaluates and controls hazards which are significant for food safety

српски

Термин
Нема информација
Опис
Нема информација

српски

Термин
анализа опасности и критичне контролне тачке
Опис

HACCP

систем који идентификује, вреднује и контролише опасности значајне за безбедност хране

Повезани стандарди

Повезани ICS-ови

  • 03.080.30 - Услуге за потрошаче
  • 03.200.01 - Одмор и туризам уопште