Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

hazard analysis critical control points

engleski

Termin
hazard analysis critical control points
Opis

hazard analysis critical control points HACCP system which identifies, evaluates and controls hazards which are significant for food safety

srpski

Termin
Nema informacija
Opis
Nema informacija

srpski

Termin
анализа опасности и критичне контролне тачке
Opis

HACCP

систем који идентификује, вреднује и контролише опасности значајне за безбедност хране

Povezani standardi

Povezani ICS-ovi

  • 03.080.30 - Usluge za potrošače
  • 03.200.01 - Odmor i turizam uopšte