Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

emulzija jestivih ulja

енглески

Термин
edible oil emulsion
Опис

high fat product (> 75 % fat) having the same constituents as butter but a composition that does not meet the Codex definition for butter NOTE Reduced fat butters (e.g. 3/4 fat, 1/2 fat) are considered to belong to the class of spreadable fats.

српски

Термин
emulzija jestivih ulja
Опис

proizvod sa visokim sadržajem masti (75 %) koji ima iste sastojke kao maslac, ali čiji sastav ne zadovoljava Codex definiciju za maslac
NAPOMENA Smatra se da maslac sa smanjenim sadržajem masti (npr. 3/4 masti i 1/2 masti) pripada klasi masnih namaza.

српски

Термин
emulzija jestivih ulja
Опис

proizvod sa visokim sadržajem masti (75 %) koji ima iste sastojke kao maslac, ali čiji sastav ne zadovoljava Codex definiciju za maslac
NAPOMENA Smatra se da maslac sa smanjenim sadržajem masti (npr. 3/4 masti i 1/2 masti) pripada klasi masnih namaza.

Повезани стандарди

Повезани ICS-ови

Нема информација