Phone: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Standards sales: prodaja@iss.rs Education: iss-edukacija@iss.rs Information about standards: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Main menu

edible oil emulsion

English

Name
edible oil emulsion
Description

high fat product (> 75 % fat) having the same constituents as butter but a composition that does not meet the Codex definition for butter NOTE Reduced fat butters (e.g. 3/4 fat, 1/2 fat) are considered to belong to the class of spreadable fats.

Serbian

Name
emulzija jestivih ulja
Description

proizvod sa visokim sadržajem masti (75 %) koji ima iste sastojke kao maslac, ali čiji sastav ne zadovoljava Codex definiciju za maslac
NAPOMENA Smatra se da maslac sa smanjenim sadržajem masti (npr. 3/4 masti i 1/2 masti) pripada klasi masnih namaza.

Serbian

Name
emulzija jestivih ulja
Description

proizvod sa visokim sadržajem masti (75 %) koji ima iste sastojke kao maslac, ali čiji sastav ne zadovoljava Codex definiciju za maslac
NAPOMENA Smatra se da maslac sa smanjenim sadržajem masti (npr. 3/4 masti i 1/2 masti) pripada klasi masnih namaza.

Related standards

Related ICSs

No information