Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

pH konzervisanog proizvoda

енглески

Термин
pH of preserves
Опис

Potential difference at the measurement temperature between two electrodes immersed in the aqueous phase of the preserves or in the sample(s) of product(s) prepared in accordance with the procedure described in this International Standard. It is expressed in pH units, with an accuracy of 0,1 pH units.

српски

Термин
pH konzervisanog proizvoda
Опис

potencijalna razlika na temperaturi merenja između dve elektrode uronjene u vodenu fazu konzervisanog proizvoda ili u uzorak (uzorke) proizvoda koji je (su) pripremljen(i) u skladu sa postupkom opisanim u ovom međunarodnom standardu. Izražava se u pH-jedinicama, sa tačnošću od 0,1 pH-jedinice.

српски

Термин
pH konzervisanog proizvoda
Опис

potencijalna razlika na temperaturi merenja između dve elektrode uronjene u vodenu fazu konzervisanog proizvoda ili u uzorak (uzorke) proizvoda koji je (su) pripremljen(i) u skladu sa postupkom opisanim u ovom međunarodnom standardu. Izražava se u pH-jedinicama, sa tačnošću od 0,1 pH-jedinice.

Повезани стандарди

Повезани ICS-ови

Нема информација