Phone: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Standards sales: prodaja@iss.rs Education: iss-edukacija@iss.rs Information about standards: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Main menu

pH of preserves

English

Name
pH of preserves
Description

Potential difference at the measurement temperature between two electrodes immersed in the aqueous phase of the preserves or in the sample(s) of product(s) prepared in accordance with the procedure described in this International Standard. It is expressed in pH units, with an accuracy of 0,1 pH units.

Serbian

Name
pH konzervisanog proizvoda
Description

potencijalna razlika na temperaturi merenja između dve elektrode uronjene u vodenu fazu konzervisanog proizvoda ili u uzorak (uzorke) proizvoda koji je (su) pripremljen(i) u skladu sa postupkom opisanim u ovom međunarodnom standardu. Izražava se u pH-jedinicama, sa tačnošću od 0,1 pH-jedinice.

Serbian

Name
pH konzervisanog proizvoda
Description

potencijalna razlika na temperaturi merenja između dve elektrode uronjene u vodenu fazu konzervisanog proizvoda ili u uzorak (uzorke) proizvoda koji je (su) pripremljen(i) u skladu sa postupkom opisanim u ovom međunarodnom standardu. Izražava se u pH-jedinicama, sa tačnošću od 0,1 pH-jedinice.

Related standards

Related ICSs

No information