Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

pH konzervisanog proizvoda

engleski

Termin
pH of preserves
Opis

Potential difference at the measurement temperature between two electrodes immersed in the aqueous phase of the preserves or in the sample(s) of product(s) prepared in accordance with the procedure described in this International Standard. It is expressed in pH units, with an accuracy of 0,1 pH units.

srpski

Termin
pH konzervisanog proizvoda
Opis

potencijalna razlika na temperaturi merenja između dve elektrode uronjene u vodenu fazu konzervisanog proizvoda ili u uzorak (uzorke) proizvoda koji je (su) pripremljen(i) u skladu sa postupkom opisanim u ovom međunarodnom standardu. Izražava se u pH-jedinicama, sa tačnošću od 0,1 pH-jedinice.

srpski

Termin
pH konzervisanog proizvoda
Opis

potencijalna razlika na temperaturi merenja između dve elektrode uronjene u vodenu fazu konzervisanog proizvoda ili u uzorak (uzorke) proizvoda koji je (su) pripremljen(i) u skladu sa postupkom opisanim u ovom međunarodnom standardu. Izražava se u pH-jedinicama, sa tačnošću od 0,1 pH-jedinice.

Povezani standardi

Povezani ICS-ovi

Nema informacija