Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

pomada

енглески

Термин
pomade
Опис

characteristically perfumed fat obtained from flowers either by “cold enfleurage” (diffusion of the odoriferous constituents of flowers in fat) or by “hot enfleurage” (digestion or immersion of flowers in melted fat)

српски

Термин
pomada
Опис

Karakteristično parfimisana masnoća dobijena iz cvetova bilo postupkom "hladnog ocvetavanja" (difuzija mirisnih komponenata cvetova u masnoći), bilo postupkom "toplog ocvetavanja" (digestija ili uronjavanje cvetova u rastopljenu masnoću).*)

српски

Термин
pomada
Опис

Karakteristično parfimisana masnoća dobijena iz cvetova bilo postupkom "hladnog ocvetavanja" (difuzija mirisnih komponenata cvetova u masnoći), bilo postupkom "toplog ocvetavanja" (digestija ili uronjavanje cvetova u rastopljenu masnoću).*)

Повезани стандарди

Повезани ICS-ови

Нема информација