Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

pomada

engleski

Termin
pomade
Opis

characteristically perfumed fat obtained from flowers either by “cold enfleurage” (diffusion of the odoriferous constituents of flowers in fat) or by “hot enfleurage” (digestion or immersion of flowers in melted fat)

srpski

Termin
pomada
Opis

Karakteristično parfimisana masnoća dobijena iz cvetova bilo postupkom "hladnog ocvetavanja" (difuzija mirisnih komponenata cvetova u masnoći), bilo postupkom "toplog ocvetavanja" (digestija ili uronjavanje cvetova u rastopljenu masnoću).*)

srpski

Termin
pomada
Opis

Karakteristično parfimisana masnoća dobijena iz cvetova bilo postupkom "hladnog ocvetavanja" (difuzija mirisnih komponenata cvetova u masnoći), bilo postupkom "toplog ocvetavanja" (digestija ili uronjavanje cvetova u rastopljenu masnoću).*)

Povezani standardi

Povezani ICS-ovi

Nema informacija