Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

Управљање отпадним водама, регулатива, стандарди, казнена политика и услови за повлачење финансијских средстава из ИПАРД фонда

Трајање: једнодневна обука

Институт за стандардизацију Србије на захтев својих корисника организује семинар „Стандардизација у области управљања отпадним водама, регулатива, казнена политика и техничка решења”, у сарадњи са Удружењем „3Е” из Београда. Реч је о семинару који је од посебног значаја за велике индустријске системе из свих области јер упознаје кориснике са обавезама из регулативе, као и их са казненим мерама, и подиже свет о утицају отпадних вода на наше здравље и загађењу животне средине. Такође, објашњава се значај примене стандарда као алата конкурентости и представљају се технолошка решења за решавање проблематике отпадних вода. Неадекватно поступање са отпадним водама и њихово испуштање у животну средину представљају кршење законских и струковних норми.

Посебно ће бити обрађене теме:
• опасности од загађења вода;
• стање на терену у овој области;
• законска регулатива и казнене мере;
• начин израде акционих планова за достизање граничних вредности;
• мониторинг отпадних вода.

Коме је намењен семинар?
Семинар је намењен представницима великих система свих грана индустрије.

Накнада за учешће на обуци укључује материјал за обуку (презентације предавача), Услугу онлајн читања групе стандарда у периоду од 5 дана, потврду о похађању обуке и освежење за време паузе, уколико се обука одржава уживо.

Пријавите се за учешће на овој обуци преко линка: https://forms.gle/Nu4WcL6k4fkeNypf9

Након формирања групе полазника вебинара, утврићемо тачан датум одржавања oбуке.

За све додатне информације можете се јавити на тел: 011/3409-340, 011/3409-390, или имејл: iss-edukacija@iss.rs

Датуми обука

Молимо Вас изаберите обуку коју желите да похађате. Можете резервисати места за три учесника путем веб сајта.*

*Наведена цена је за једну особу. За организације које пријаве више од два полазника за исту обуку, за све полазнике одобрава се попуст у износу од 10% висине накнаде по учеснику.