Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

Upravljanje otpadnim vodama, regulativa, standardi, kaznena politika i uslovi za povlačenje finansijskih sredstava iz IPARD fonda

Trajanje: jednodnevna obuka

Institut za standardizaciju Srbije na zahtev svojih korisnika organizuje seminar „Standardizacija u oblasti upravljanja otpadnim vodama, regulativa, kaznena politika i tehnička rešenja”, u saradnji sa Udruženjem „3E” iz Beograda. Reč je o seminaru koji je od posebnog značaja za velike industrijske sisteme iz svih oblasti jer upoznaje korisnike sa obavezama iz regulative, kao i ih sa kaznenim merama, i podiže svet o uticaju otpadnih voda na naše zdravlje i zagađenju životne sredine. Takođe, objašnjava se značaj primene standarda kao alata konkurentosti i predstavljaju se tehnološka rešenja za rešavanje problematike otpadnih voda. Neadekvatno postupanje sa otpadnim vodama i njihovo ispuštanje u životnu sredinu predstavljaju kršenje zakonskih i strukovnih normi.

Posebno će biti obrađene teme:
• opasnosti od zagađenja voda;
• stanje na terenu u ovoj oblasti;
• zakonska regulativa i kaznene mere;
• način izrade akcionih planova za dostizanje graničnih vrednosti;
• monitoring otpadnih voda.

Kome je namenjen seminar?
Seminar je namenjen predstavnicima velikih sistema svih grana industrije.

Naknada za učešće na obuci uključuje materijal za obuku (prezentacije predavača), Uslugu onlajn čitanja grupe standarda u periodu od 5 dana, potvrdu o pohađanju obuke i osveženje za vreme pauze, ukoliko se obuka održava uživo.

Prijavite se za učešće na ovoj obuci preko linka: https://forms.gle/Nu4WcL6k4fkeNypf9

Nakon formiranja grupe polaznika vebinara, utvrićemo tačan datum održavanja obuke.

Za sve dodatne informacije možete se javiti na tel: 011/3409-340, 011/3409-390, ili imejl: iss-edukacija@iss.rs

Datumi obuka

Molimo Vas izaberite obuku koju želite da pohađate. Možete rezervisati mesta za tri učesnika putem veb sajta.*

*Navedena cena je za jednu osobu. Za organizacije koje prijave više od dva polaznika za istu obuku, za sve polaznike odobrava se popust u iznosu od 10% visine naknade po učesniku.