Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

Увод у систем менаџмента енергијом заснован на SRPS EN ISO 50001:2018

Трајање: једнодневна обука

Сврха ове обуке јесте да се полазницима пруже основне информације о захтевима стандарда SRPS ISO 50001:2018, да им се прикажу решења одређених проблема на које се наилази у примени стандарда, као и да се омогући размена информација између учесника и предавача.

Обука ће приказати могућности за енергетску уштеду која директно доприноси повећању конкурентности организације. На обуци ће бити представљени основни појмови и захтеви стандарда за систем менаџмента енергијом, као и користи које организација има од његове примене. Биће речи о томе како организација следи системски приступ у постизању сталног побољшавања енергетских перформанси, укључујући енергетску ефикасност, у коришћењу и потрошњи енергије.

Ова обука је првенствено намењен руководству организације које жели да оствари уштеде кроз примену система менаџмента енергијом (у области производње и услуга), затим онима који планирају да уведу овај систем или су га недавно увели, као и свима који се баве питањем уштеде енергије у својим организацијама.

Предавачи:
Владимир Ј. Симић, водећи проверавач и предавач (QMS, EMS, EnMS, OHSAS), консултант за системе менаџмента.

Мр Мирјана Мирковић-Ђорђевић, руководилац Одељења за хемијске технологије, пољопривреду, шумарство, безбедност, животну средину и опште стандарде у ИСС-у, секретар Комисије KS CASCO, проверавач за QMS.

Накнада за учешће на обуци укључује материјал за обуку (презентације предавача), Услугу онлајн читања групе стандарда у периоду од 5 дана, потврду о похађању обуке и освежење за време паузе, уколико се обука одржава уживо.

Пријавите се за учешће на овој обуци преко линка: https://forms.gle/WMFShgA7Un2Wq5RY9

Након формирања групе полазника вебинара, утврићемо тачан датум одржавања oбуке.

За све додатне информације можете се јавити на тел: 011/3409340, или имејл: iss-edukacija@iss.rs

Датуми обука

Молимо Вас изаберите обуку коју желите да похађате. Можете резервисати места за три учесника путем веб сајта.*

*Наведена цена је за једну особу. За организације које пријаве више од два полазника за исту обуку, за све полазнике одобрава се попуст у износу од 10% висине накнаде по учеснику.