Phone: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Standards sales: prodaja@iss.rs Education: iss-edukacija@iss.rs Information about standards: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Main menu

Увод у систем менаџмента енергијом заснован на SRPS EN ISO 50001:2018

Duration: one day

У Институту за стандардизацију Србије први пут ће бити одржан семинар са темом „Како побољшати енергетске перформансе организације – Увод у систем менаџмента енергијом заснован на SRPS EN ISO 50001:2018.”

Сврха овог семинара јесте да се полазницима пруже основне информације о захтевима стандарда SRPS ISO 50001:2018, да им се прикажу решења одређених проблема на које се наилази у примени стандарда, као и да се омогући размена информација између учесника и предавача.

Семинар ће приказати могућности за енергетску уштеду која директно доприноси повећању конкурентности организације. На семинару ће бити представљени основни појмови и захтеви стандарда за систем менаџмента енергијом, као и користи које организација има од његове примене. Биће речи о томе како организација следи системски приступ у постизању сталног побољшавања енергетских перформанси, укључујући енергетску ефикасност, у коришћењу и потрошњи енергије.

Овај семинар је првенствено намењен руководству организације које жели да оствари уштеде кроз примену система менаџмента енергијом (у области производње и услуга), затим онима који планирају да уведу овај систем или су га недавно увели, као и свима који се баве питањем уштеде енергије у својим организацијама.

Предавачи:
Владимир Ј. Симић, водећи проверавач и предавач (QMS, EMS, EnMS, OHSAS), консултант за системе менаџмента.

Мр Мирјана Мирковић-Ђорђевић, руководилац Одељења за хемијске технологије, пољопривреду, шумарство, безбедност, животну средину и опште стандарде у ИСС-у, секретар Комисије KS CASCO, проверавач за QMS.

Training course dates

Please select the training course you wish to attend from the list below. You can book up to 3 delegates online*

*The stated price is for one person. For organizations that apply for more than two participants for the same training, all participants are granted a discount of 10% of the fee per participant.