Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

Uvod u sistem menadžmenta energijom zasnovan na SRPS EN ISO 50001:2018

Trajanje: jednodnevna obuka

Svrha ove obuke jeste da se polaznicima pruže osnovne informacije o zahtevima standarda SRPS ISO 50001:2018, da im se prikažu rešenja određenih problema na koje se nailazi u primeni standarda, kao i da se omogući razmena informacija između učesnika i predavača.

Obuka će prikazati mogućnosti za energetsku uštedu koja direktno doprinosi povećanju konkurentnosti organizacije. Na obuci će biti predstavljeni osnovni pojmovi i zahtevi standarda za sistem menadžmenta energijom, kao i koristi koje organizacija ima od njegove primene. Biće reči o tome kako organizacija sledi sistemski pristup u postizanju stalnog poboljšavanja energetskih performansi, uključujući energetsku efikasnost, u korišćenju i potrošnji energije.

Ova obuka je prvenstveno namenjen rukovodstvu organizacije koje želi da ostvari uštede kroz primenu sistema menadžmenta energijom (u oblasti proizvodnje i usluga), zatim onima koji planiraju da uvedu ovaj sistem ili su ga nedavno uveli, kao i svima koji se bave pitanjem uštede energije u svojim organizacijama.

Predavači:
Vladimir J. Simić, vodeći proveravač i predavač (QMS, EMS, EnMS, OHSAS), konsultant za sisteme menadžmenta.

Mr Mirjana Mirković-Đorđević, rukovodilac Odeljenja za hemijske tehnologije, poljoprivredu, šumarstvo, bezbednost, životnu sredinu i opšte standarde u ISS-u, sekretar Komisije KS CASCO, proveravač za QMS.

Naknada za učešće na obuci uključuje materijal za obuku (prezentacije predavača), Uslugu onlajn čitanja grupe standarda u periodu od 5 dana, potvrdu o pohađanju obuke i osveženje za vreme pauze, ukoliko se obuka održava uživo.

Prijavite se za učešće na ovoj obuci preko linka: https://forms.gle/WMFShgA7Un2Wq5RY9

Nakon formiranja grupe polaznika vebinara, utvrićemo tačan datum održavanja obuke.

Za sve dodatne informacije možete se javiti na tel: 011/3409340, ili imejl: iss-edukacija@iss.rs

Datumi obuka

Molimo Vas izaberite obuku koju želite da pohađate. Možete rezervisati mesta za tri učesnika putem veb sajta.*

*Navedena cena je za jednu osobu. Za organizacije koje prijave više od dva polaznika za istu obuku, za sve polaznike odobrava se popust u iznosu od 10% visine naknade po učesniku.