Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

Систем менаџмента безбедношћу хране – Новине у SRPS EN ISO 22000:2018

Трајање: једнодневна обука

Институт за стандардизацију Србије на захтев својих корисника oрганизује обуку посвећену систему менаџмента безбедношћу хране (FSMS). Ова обука намењена је руководиоцима и/или члановима тима за безбедност хране, као и руководиоцима одговарајућих сектора у привредним субјектима из области прехрамбене индустрије и свих пратећих индустрија (прозводња прехрамбене амбалаже, транспорт, логистика и слично).

Уколико сте у своје пословање имплементирали захтеве стандарда из серије ISO 22000 или планирате њихову имплементацију, на семинару ћете моћи да усавршите своје знање и да кроз примере и вежбе сазнате на који начин да одржавате и унапредите FSMS.

Предавачи су чланови Kомисије KS E034-17, Системи менаџмента безбедношћу храном, која радила на доношењу ових стандарда.

Обука се може реализовати уживо у просторијама Института за стандардизацију Србије или путем вебинара.

Накнада за учешће на обуци укључује материјал за обуку (презентације предавача), услугу онлајн читања групе стандарда у периоду од 5 дана, потврду о похађању обуке и освежење за време паузе, уколико се обука одржава уживо.

Пријавите се за учешће на овој обуци преко линка: https://forms.gle/CRboFvZkoBEuhG316

Након формирања групе полазника вебинара, утврићемо тачан датум одржавања oбуке.

За све додатне информације можете се јавити на тел: 011/3409340, или имејл: iss-edukacija@iss.rs

Датуми обука

Молимо Вас изаберите обуку коју желите да похађате. Можете резервисати места за три учесника путем веб сајта.*

*Наведена цена је за једну особу. За организације које пријаве више од два полазника за исту обуку, за све полазнике одобрава се попуст у износу од 10% висине накнаде по учеснику.