Duration: one day
Институт за стандардизацију Србије организује семинар посвећен систему менаџмента безбедношћу хране (FSMS). Овај семинар намењен је руководиоцима и/или члановима тима за безбедност хране, као и руководиоцима одговарајућих сектора у привредним субјектима из области прехрамбене индустрије и свих пратећих индустрија (прозводња прехрамбене амбалаже, транспорт, логистика и слично).
Уколико сте у своје пословање имплементирали захтеве стандарда из серије ISO 22000 или планирате њихову имплементацију, на семинару ћете моћи да усавршите своје знање и да кроз примере и вежбе сазнате на који начин да одржавате и унапредите FSMS.
Предавачи су чланови Kомисије KS E034-17, Системи менаџмента безбедношћу храном, која радила на доношењу ових стандарда, и то:
Др Сузана Димитријевић, Технолошко-металуршки факултет Универзитета у Београду, водећи проверавач.
Маријана Петковић, виши организатор за послове стандардизације у Одељењу за хемијске технологије, пољопривреду, шумарство, безбедност, животну средину и опште стандарде у ИСС-у, секретар Комисије KS Е034-17.
Please select the training course you wish to attend from the list below. You can book up to 3 delegates online*
*The stated price is for one person. For organizations that apply for more than two participants for the same training, all participants are granted a discount of 10% of the fee per participant.