Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

Sistem menadžmenta bezbednošću hrane – Novine u SRPS EN ISO 22000:2018

Trajanje: jednodnevna obuka

Institut za standardizaciju Srbije na zahtev svojih korisnika organizuje obuku posvećenu sistemu menadžmenta bezbednošću hrane (FSMS). Ova obuka namenjena je rukovodiocima i/ili članovima tima za bezbednost hrane, kao i rukovodiocima odgovarajućih sektora u privrednim subjektima iz oblasti prehrambene industrije i svih pratećih industrija (prozvodnja prehrambene ambalaže, transport, logistika i slično).

Ukoliko ste u svoje poslovanje implementirali zahteve standarda iz serije ISO 22000 ili planirate njihovu implementaciju, na seminaru ćete moći da usavršite svoje znanje i da kroz primere i vežbe saznate na koji način da održavate i unapredite FSMS.

Predavači su članovi Komisije KS E034-17, Sistemi menadžmenta bezbednošću hranom, koja radila na donošenju ovih standarda.

Obuka se može realizovati uživo u prostorijama Instituta za standardizaciju Srbije ili putem vebinara.

Naknada za učešće na obuci uključuje materijal za obuku (prezentacije predavača), uslugu onlajn čitanja grupe standarda u periodu od 5 dana, potvrdu o pohađanju obuke i osveženje za vreme pauze, ukoliko se obuka održava uživo.

Prijavite se za učešće na ovoj obuci preko linka: https://forms.gle/CRboFvZkoBEuhG316

Nakon formiranja grupe polaznika vebinara, utvrićemo tačan datum održavanja obuke.

Za sve dodatne informacije možete se javiti na tel: 011/3409340, ili imejl: iss-edukacija@iss.rs

Datumi obuka

Molimo Vas izaberite obuku koju želite da pohađate. Možete rezervisati mesta za tri učesnika putem veb sajta.*

*Navedena cena je za jednu osobu. Za organizacije koje prijave više od dva polaznika za istu obuku, za sve polaznike odobrava se popust u iznosu od 10% visine naknade po učesniku.