Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

SRPS ISO 5765-2:2020

Mleko u prahu, smeše za sladoled u prahu i topljeni sir — Određivanje sadržaja laktoze — Deo 2: Enzimska metoda korišćenjem galaktoznog dela laktoze

Dried milk, dried ice-mixes and processed cheese — Determination of lactose content — Part 2: Enzymatic method utilizing the galactose moiety of the lactose
22. 6. 2020.

Опште информације

90.20     15. 7. 2025.

90.60    2. 12. 2025.

ISS

E034-5

Међународни стандард

67.100.10     67.100.30     67.100.40  

енглески  

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Ovim delom standarda ISO 5765|IDF 79 utvrđuje se enzimska metoda za određivanje sadržaja laktoze u svim vrstama mleka u prahu, smešama za sladoled u prahu u prisustvu drugih ugljenih hidrata i redukujućih supstancija i u topljenom siru.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
SRPS ISO 5765-2:2020
90.20 Почетак поступка преиспитивања стандарда
15. 7. 2025.

Повезани пројекти

Идентичан са ISO 5765-2:2002

Идентичан са IDF 79-2:2002

Преглед

Да бисте видели цео садржај, морате се регистровати или пријавити помоћу корисничког имена које већ имате.

Пријавите се