Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

SRPS EN ISO 7328:2010

Sladoledi i smeše za sladolede na bazi mleka — Određivanje sadržaja masti — Gravimetrijska metoda (Referentna metoda)

Milk-based edible ices and ice mixes - Determination of fat content - Gravimetric method (Reference method) (ISO 7328:2008)
27. 8. 2010.
27. 8. 2010.

Опште информације

60.60     27. 8. 2010.

ISS

E034-5

Европски стандард

67.100.40  

српски  

SRPS EN ISO 4788:2010

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Standardom se utvrđuje referentna metoda za određivanje sadržaja masti u većini sladoleda i smeša za sladolede na bazi mleka. Metoda se takođe primenjuje na koncentrovane smeše za sladolede i smeše za sladolede u prahu. Ne primenjuje se na neke sladolede i smeše za sladolede na bazi mleka u kojima sadržaj emulgatora, stabilizatora ili sredstava za zgrušavanje ili žumanaca ili voća ili kombinacije ovih sastojaka čini metodu po Reze-Gotlibu (Rose-Gottlieb) nepodesnom.

Животни циклус

ПРЕТХОДНО

ПОВУЧЕН
SRPS EN ISO 7328:2008

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
SRPS EN ISO 7328:2010
60.60 Стандард објављен
27. 8. 2010.

Повезани пројекти

Идентичан са EN ISO 7328:2008

Идентичан са ISO 7328:2008