Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 3728:2004

Ice-cream and milk ice — Determination of total solids content (Reference method)
25. 11. 2004.

Опште информације

90.93     22. 10. 2024.

ISO

ISO/TC 34/SC 5

Међународни стандард

67.100.40  

енглески   француски  

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

ISO 3728|IDF 70:2004 specifies a reference method for the determination of the total solids content of ice-cream, milk ices and similar products.

Животни циклус

ПРЕТХОДНО

ПОВУЧЕН
ISO 3728:1977

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
ISO 3728:2004
90.93 Одлука о потврђивању стандарда
22. 10. 2024.

Национална преузимања

Krem sladoled i mlečni sladoled - Određivanje sadržaja ukupne suve materije (Referentna metoda)

90.93   Одлука о потврђивању стандарда