Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 5530-4:1991

Wheat flour — Physical characteristics of doughs — Part 4: Determination of rheological properties using an alveograph
17. 12. 1991.
95.99   Повучен   29. 8. 2002.

Опште информације

95.99     29. 8. 2002.

ISO

ISO/TC 34/SC 4

Међународни стандард

67.060  

француски   енглески  

Куповина

Повучен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Describes the principle of the method, the reagents, the apparatus, the sampling and the procedure, the expression of results, the precision and the contents of the test report.

Животни циклус

ПРЕТХОДНО

ПОВУЧЕН
ISO 5530-4:1983

ТРЕНУТНО

ПОВУЧЕН
ISO 5530-4:1991
95.99 Повучен
29. 8. 2002.

ИСПРАВКЕ / ИЗМЕНЕ

ПОВУЧЕН
ISO 5530-4:1991/Cor 1:1992

РЕВИДИРАН ОД

ПОВУЧЕН
ISO 5530-4:2002