Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

ISO 5530-4:1991

Wheat flour — Physical characteristics of doughs — Part 4: Determination of rheological properties using an alveograph
17. 12. 1991.
95.99   Povučen   29. 8. 2002.

Опште информације

95.99     29. 8. 2002.

ISO

ISO/TC 34/SC 4

Međunarodni standard

67.060  

francuski   engleski  

Kupovina

Povučen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

Describes the principle of the method, the reagents, the apparatus, the sampling and the procedure, the expression of results, the precision and the contents of the test report.

Životni ciklus

PRETHODNO

POVUČEN
ISO 5530-4:1983

TRENUTNO

POVUČEN
ISO 5530-4:1991
95.99 Povučen
29. 8. 2002.

ISPRAVKE / IZMENE

POVUČEN
ISO 5530-4:1991/Cor 1:1992

REVIDIRAN OD

POVUČEN
ISO 5530-4:2002