Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 5530-4:1991/Cor 1:1992

Wheat flour — Physical characteristics of doughs — Part 4: Determination of rheological properties using an alveograph — Technical Corrigendum 1
95.99   Повучен   11. 3. 2003.

Опште информације

95.99     11. 3. 2003.

ISO

ISO/TC 34/SC 4

Међународни стандард

67.060  

Куповина

Уколико желите да набавите овај документ обратите се на следећу адресу: prodaja@iss.rs

Апстракт

Corrects in annex A the numerical factor of G from 2,226 to 2,22.

Животни циклус

ПРЕТХОДНО

ПОВУЧЕН
ISO 5530-4:1991

ТРЕНУТНО

ПОВУЧЕН
ISO 5530-4:1991/Cor 1:1992
95.99 Повучен
11. 3. 2003.

РЕВИДИРАН ОД

ПОВУЧЕН
ISO 5530-4:2002