Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 5554:1978

Meat products — Determination of starch content (Reference method)
1. 6. 1978.

Опште информације

90.93     20. 2. 2024.

ISO

ISO/TC 34/SC 6

Међународни стандард

67.120.10  

француски   енглески  

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

The method consists in heating a test portion with ethanolic potassium hydroxide solution until the meat components are totally dissolved, decanting, washing of the remaining residue with hot ethanol, filtering, dissolving in hydrochloric acid, and hydrolysis, followed by titrimetric determination of the glucose formed.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
ISO 5554:1978
90.93 Одлука о потврђивању стандарда
20. 2. 2024.

Национална преузимања

Proizvodi od mesa - Određivanje sadržaja skroba (Referentna metoda) - (Identičan sa ISO 5554:1978)

90.93   Одлука о потврђивању стандарда