Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 5555:1991

Animal and vegetable fats and oils — Sampling
17. 10. 1991.
95.99   Повучен   20. 12. 2001.

Опште информације

95.99     20. 12. 2001.

ISO

ISO/TC 34/SC 11

Међународни стандард

67.200.10  

француски   енглески  

Куповина

Повучен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Describes methods of sampling crude or processed liquid and solid fats. This second edition cancels and replaces the first edition (1983). Annexes A, B and C are for information only.

Животни циклус

ПРЕТХОДНО

ПОВУЧЕН
ISO 5555:1983

ТРЕНУТНО

ПОВУЧЕН
ISO 5555:1991
95.99 Повучен
20. 12. 2001.

РЕВИДИРАН ОД

ОБЈАВЉЕН
ISO 5555:2001

Национална преузимања

Masti i ulja životinjskog i biljnog porekla - Uzimanje uzoraka (identičan sa ISO 5555:1991)

95.99   Повучен