Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 5555:2001

Animal and vegetable fats and oils — Sampling
20. 12. 2001.

Опште информације

90.92     13. 5. 2025.

ISO

ISO/TC 34/SC 11

Међународни стандард

67.200.10  

енглески   француски  

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

This International Standard describes methods of sampling crude or processed animal and vegetable fats and oils
(referred to as fats hereafter), whatever the origin and whether liquid or solid. It also describes the apparatus used for
this process.
NOTE Methods of sampling milk and milk products, including milk fats, are specified in ISO 707.

Животни циклус

ПРЕТХОДНО

ПОВУЧЕН
ISO 5555:1991

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
ISO 5555:2001
90.92 Одлука о измени или ревизији стандарда
13. 5. 2025.

ИСПРАВКЕ / ИЗМЕНЕ

ОБЈАВЉЕН
ISO 5555:2001/Amd 1:2014

РЕВИДИРАН ОД

НАПУШТЕН
ISO/CD 5555

ПРОЈЕКАТ
ISO/AWI 5555

Национална преузимања

Ulja i masti biljnog i životinjskog porekla - Uzimanje uzoraka

90.93   Одлука о потврђивању стандарда