Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

ISO 5555:1991

Animal and vegetable fats and oils — Sampling
17. 10. 1991.
95.99   Povučen   20. 12. 2001.

Опште информације

95.99     20. 12. 2001.

ISO

ISO/TC 34/SC 11

Međunarodni standard

67.200.10  

francuski   engleski  

Kupovina

Povučen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

Describes methods of sampling crude or processed liquid and solid fats. This second edition cancels and replaces the first edition (1983). Annexes A, B and C are for information only.

Životni ciklus

PRETHODNO

POVUČEN
ISO 5555:1983

TRENUTNO

POVUČEN
ISO 5555:1991
95.99 Povučen
20. 12. 2001.

REVIDIRAN OD

OBJAVLJEN
ISO 5555:2001

Nacionalna preuzimanja

Masti i ulja životinjskog i biljnog porekla - Uzimanje uzoraka (identičan sa ISO 5555:1991)

95.99   Povučen

E034-2,11 Saznaj više