Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 5943:1988

Cheese and processed cheese products — Determination of chloride content — Potentiometric titration method
8. 12. 1988.
95.99   Повучен   17. 11. 2004.

Опште информације

95.99     17. 11. 2004.

ISO

ISO/TC 34/SC 5

Међународни стандард

67.100.30  

француски   енглески  

Куповина

Повучен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Is applicable to all cheeses and processed cheese products containing more than 0,2 (m/m) of chloride ion. The principle is based on the suspension of a test portion in water, acidification with nitric acid and subsequent potentiometric titration of chloride ion with standard volumetric silver nitrate solution.

Животни циклус

ПРЕТХОДНО

ПОВУЧЕН
ISO 5943:1978

ТРЕНУТНО

ПОВУЧЕН
ISO 5943:1988
95.99 Повучен
17. 11. 2004.

РЕВИДИРАН ОД

НАПУШТЕН
ISO/WD 5943

ПОВУЧЕН
ISO 5943:2004