Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 5943:2004

Cheese and processed cheese products — Determination of chloride content — Potentiometric titration method
18. 11. 2004.
95.99   Повучен   3. 10. 2006.

Опште информације

95.99     3. 10. 2006.

ISO

ISO/TC 34/SC 5

Међународни стандард

67.100.30  

енглески   француски  

Куповина

Повучен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

ISO 5943|IDF 88:2004 specifies a potentiometric titration method for the determination of the chloride content of cheese and processed cheese products.
The method is applicable to all cheeses and processed cheese products containing more than 0,2 % (mass fraction) of chloride ion.

Животни циклус

ПРЕТХОДНО

ПОВУЧЕН
ISO 5943:1988

ТРЕНУТНО

ПОВУЧЕН
ISO 5943:2004
95.99 Повучен
3. 10. 2006.

ИСПРАВКЕ / ИЗМЕНЕ

НАПУШТЕН
ISO 5943:2004/CD Cor 1

РЕВИДИРАН ОД

ОБЈАВЉЕН
ISO 5943:2006