Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 21415-3:2006

Wheat and wheat flour — Gluten content — Part 3: Determination of dry gluten from wet gluten by an oven drying method
27. 4. 2006.

Опште информације

90.60     5. 6. 2025.

ISO

ISO/TC 34/SC 4

Међународни стандард

67.060  

енглески   француски   руски  

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

ISO 21415-3:2006 specifies a method for the determination of the dry gluten content from wet gluten obtained as specified in either ISO 21415-1 or ISO 21514-2. In this method, dry gluten is obtained from wet gluten by drying in an oven.
The method can also be used to determine the moisture content of the wet gluten.

Животни циклус

ПРЕТХОДНО

ПОВУЧЕН
ISO 6645:1981

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
ISO 21415-3:2006
90.60 Завршетак поступка преиспитивања стандарда
5. 6. 2025.

Национална преузимања

Pšenica i brašno od pšenice - Sadržaj glutena - Deo 3: Određivanje suvog glutena iz vlažnog glutena metodom sušenja u sušnici

60.60   Стандард објављен