Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

ISO 6645:1981

Wheat flour — Determination of dry gluten
1. 2. 1981.
95.99   Povučen   27. 4. 2006.

Опште информације

95.99     27. 4. 2006.

ISO

ISO/TC 34/SC 4

Međunarodni standard

67.060  

francuski   engleski  

Kupovina

Povučen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

The method consists in desiccating and weighing of a ball of wet gluten obtained under the conditions specified in ISO 5531. It may also be used to determine the water content of the wet gluten.

Životni ciklus

TRENUTNO

POVUČEN
ISO 6645:1981
95.99 Povučen
27. 4. 2006.

REVIDIRAN OD

NAPUŠTEN
ISO/DIS 6645

OBJAVLJEN
ISO 21415-3:2006

OBJAVLJEN
ISO 21415-4:2006