Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 6820:1985

Wheat flour and rye flour — General guidance on the drafting of bread-making tests
19. 9. 1985.

Опште информације

90.93     12. 12. 2023.

ISO

ISO/TC 34/SC 4

Међународни стандард

67.060  

француски   енглески  

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

The guidance follows the standard layout widely used for methods of analysis and thus ensures that no element id left unconsidered by the user when elaborating or drafting a bread-making test. It provides information on the contents of the clauses, such as scope and field of application, principle, ingredients, apparatus, sampling, procedure, expression of results, test report.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
ISO 6820:1985
90.93 Одлука о потврђивању стандарда
12. 12. 2023.

Национална преузимања

Pšenično i ražano brašno — Opšte uputstvo za uobličavanje testova probnog pečenja

90.93   Одлука о потврђивању стандарда