Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

SRPS ISO 6820:2013

Pšenično i ražano brašno — Opšte uputstvo za uobličavanje testova probnog pečenja

Wheat flour and rye flour — General guidance on the drafting of bread-making tests
31. 5. 2013.

Опште информације

90.93     12. 12. 2023.

90.20    15. 10. 2028.

ISS

E034-4

Међународни стандард

67.060  

енглески  

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Ovaj međunarodni standard daje opšte upustvo za uobličavanje testova probnog pečenja za pšenično brašno i ražano brašno, bez obzira na to da li je brašno za tržište ili za eksperiment. On sledi standardnu postavku koja se najčešće koristi za metode analize i time obezbeđuje da korisnik razmotri svaki element prilikom razrade ili uobličavanja testova probnog pečenja.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
SRPS ISO 6820:2013
90.93 Одлука о потврђивању стандарда
12. 12. 2023.

Повезани пројекти

Идентичан са ISO 6820:1985

Национални прописи и стандарди

„Сл. гласник РС“, бр. 68/16
Правилник о квалитету жита, млинских и пекарских производа и тестенина