Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

ISO 6820:1985

Wheat flour and rye flour — General guidance on the drafting of bread-making tests
19. 9. 1985.

Опште информације

90.93     12. 12. 2023.

ISO

ISO/TC 34/SC 4

Međunarodni standard

67.060  

francuski   engleski  

Kupovina

Objavljen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

The guidance follows the standard layout widely used for methods of analysis and thus ensures that no element id left unconsidered by the user when elaborating or drafting a bread-making test. It provides information on the contents of the clauses, such as scope and field of application, principle, ingredients, apparatus, sampling, procedure, expression of results, test report.

Životni ciklus

TRENUTNO

OBJAVLJEN
ISO 6820:1985
90.93 Odluka o potvrđivanju standarda
12. 12. 2023.

Nacionalna preuzimanja

Pšenično i ražano brašno — Opšte uputstvo za uobličavanje testova probnog pečenja

90.93   Odluka o potvrđivanju standarda

E034-4 Saznaj više