Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 11036:1994

Sensory analysis — Methodology — Texture profile
24. 11. 1994.
95.99   Повучен   29. 5. 2020.

Опште информације

95.99     29. 5. 2020.

ISO

ISO/TC 34/SC 12

Међународни стандард

67.240  

француски   енглески  

Куповина

Повучен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Describes a method of developing a texture profile of food products or non-food products. This method is just one approach to sensory texture profile analysis. Other methods exist. It describes various steps in the process of establishing a complete description of the textural attributes of a product.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ПОВУЧЕН
ISO 11036:1994
95.99 Повучен
29. 5. 2020.

РЕВИДИРАН ОД

НАПУШТЕН
ISO/NP 11036

ОБЈАВЉЕН
ISO 11036:2020

Национална преузимања

Сензорске анализе - Методологија - Профил текстуре

95.99   Повучен