Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

ISO 11036:1994

Sensory analysis — Methodology — Texture profile
24. 11. 1994.
95.99   Povučen   29. 5. 2020.

Опште информације

95.99     29. 5. 2020.

ISO

ISO/TC 34/SC 12

Međunarodni standard

67.240  

francuski   engleski  

Kupovina

Povučen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

Describes a method of developing a texture profile of food products or non-food products. This method is just one approach to sensory texture profile analysis. Other methods exist. It describes various steps in the process of establishing a complete description of the textural attributes of a product.

Životni ciklus

TRENUTNO

POVUČEN
ISO 11036:1994
95.99 Povučen
29. 5. 2020.

REVIDIRAN OD

NAPUŠTEN
ISO/NP 11036

OBJAVLJEN
ISO 11036:2020

Nacionalna preuzimanja

Senzorske analize - Metodologija - Profil teksture

95.99   Povučen

E034-12 Saznaj više