Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

SRPS ISO 11036:2002

Сензорске анализе - Методологија - Профил текстуре

Sensory analysis — Methodology — Texture profile
15. 11. 2002.
15. 11. 2002.
95.99 Повучен   31. 7. 2023.

Опште информације

95.99     31. 7. 2023.

ISS

E034-12

Међународни стандард

67.240  

српски  

Термини

Куповина

Повучен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Ovaj međunarodni standard opisuje metodu za ispitivanje profila teksture prehrambenih proizvoda (čvrsti, polučvrsti, tečni) ili proizvoda koji ne služe za ishranu (tj.kozmetike).

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ПОВУЧЕН
SRPS ISO 11036:2002
95.99 Повучен
31. 7. 2023.

РЕВИДИРАН ОД

ОБЈАВЉЕН
SRPS ISO 11036:2023

Повезани пројекти

Идентичан са ISO 11036:1994