Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

ISO 11037:1999

Sensory analysis — General guidance and test method for assessment of the colour of foods
12. 8. 1999.
95.99   Povučen   13. 7. 2011.

Опште информације

95.99     13. 7. 2011.

ISO

ISO/TC 34/SC 12

Međunarodni standard

67.240  

engleski   francuski  

Kupovina

Povučen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

Životni ciklus

TRENUTNO

POVUČEN
ISO 11037:1999
95.99 Povučen
13. 7. 2011.

REVIDIRAN OD

OBJAVLJEN
ISO 11037:2011

Nacionalna preuzimanja

Senzorske analize - Opšte uputstvo i metoda ispitivanja za ocenjivanje boje prehrambenih proizvoda

95.99   Povučen

E034-12 Saznaj više