Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 11294:1994

Roasted ground coffee — Determination of moisture content — Method by determination of loss in mass at 103 degrees C (Routine method)
29. 9. 1994.

Опште информације

90.60     4. 3. 2024.

ISO

ISO/TC 34/SC 15

Међународни стандард

67.140.20  

француски   енглески  

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Specifies a routine method for the determintion of loss in mass at 103 °C of roasted ground coffee. Most suited to degassed roasted ground coffee, because of the presence of volatile matter, especially carbon dioxide, in variable quantities in roasted coffee.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
ISO 11294:1994
90.60 Завршетак поступка преиспитивања стандарда
4. 3. 2024.

Национална преузимања

Пржена млевена кафа – Одређивање садржаја влаге – Метода одређивања губитка масе на 103 ºC (рутинска метода)

90.60   Завршетак поступка преиспитивања стандарда

E034-7,8,15,18 Сазнај више