Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

ISO 11294:1994

Roasted ground coffee — Determination of moisture content — Method by determination of loss in mass at 103 degrees C (Routine method)
29. 9. 1994.

Опште информације

90.20     15. 10. 2023.

ISO

ISO/TC 34/SC 15

Međunarodni standard

67.140.20  

francuski   engleski  

Kupovina

Objavljen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

Specifies a routine method for the determintion of loss in mass at 103 °C of roasted ground coffee. Most suited to degassed roasted ground coffee, because of the presence of volatile matter, especially carbon dioxide, in variable quantities in roasted coffee.

Životni ciklus

TRENUTNO

OBJAVLJEN
ISO 11294:1994
90.20 Početak postupka preispitivanja standarda
15. 10. 2023.

Nacionalna preuzimanja

Pržena mlevena kafa – Određivanje sadržaja vlage – Metoda određivanja gubitka mase na 103 ºC (rutinska metoda)

90.20 Početak postupka preispitivanja standarda

E034-7,8,15,18 Saznaj više

Pregled

Da biste videli ceo sadržaj, morate se registrovati ili prijaviti pomoću korisničkog imena koje već imate.

Prijavite se