Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

SRPS ISO 11294:2019

Пржена млевена кафа – Одређивање садржаја влаге – Метода одређивања губитка масе на 103 ºC (рутинска метода)

Roasted ground coffee — Determination of moisture content — Method by determination of loss in mass at 103 degrees C (Routine method)
27. 3. 2019.
31. 10. 2023.

Опште информације

90.60     3. 3. 2024.

ISS

E034-7,8,15,18

Међународни стандард

67.140.20  

енглески   српски  

Plan 2019
Термини

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Ovim međunarodnim standardom utvrđuje se rutinska metoda za određivanje gubitka mase na 103 °C pržene mlevene kafe. Ova metoda je posebno pogodna za degasifikovanu prženu mlevenu kafu zbog prisustva isparljivih materija, posebno varijabilnih količina ugljen-dioksida u prženoj kafi.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
SRPS ISO 11294:2019
90.60 Завршетак поступка преиспитивања стандарда
3. 3. 2024.

Повезани пројекти

Идентичан са ISO 11294:1994

Национални прописи и стандарди

"Сл. гласник РС" бр. 159/20 Правилник о квалитету сирове кафе, производа од кафе, замена за кафу, као и сродниих производа