Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

SRPS ISO 11294:2019

Пржена млевена кафа – Одређивање садржаја влаге – Метода одређивања губитка масе на 103 ºC (рутинска метода)

Roasted ground coffee — Determination of moisture content — Method by determination of loss in mass at 103 degrees C (Routine method)
27. 3. 2019.
31. 10. 2023.

Опште информације

90.20     15. 10. 2023.

90.60    3. 3. 2024.

ISS

E034-7,8,15,18

Међународни стандард

67.140.20  

енглески   српски  

Plan 2019

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Ovim međunarodnim standardom utvrđuje se rutinska metoda za određivanje gubitka mase na 103 °C pržene mlevene kafe. Ova metoda je posebno pogodna za degasifikovanu prženu mlevenu kafu zbog prisustva isparljivih materija, posebno varijabilnih količina ugljen-dioksida u prženoj kafi.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
SRPS ISO 11294:2019
90.20 Почетак поступка преиспитивања стандарда
15. 10. 2023.

Повезани пројекти

Идентичан са ISO 11294:1994

Прописи

"Сл. гласник РС" бр. 159/20 Правилник о квалитету сирове кафе, производа од кафе, замена за кафу, као и сродниих производа

Преглед

Да бисте видели цео садржај, морате се регистровати или пријавити помоћу корисничког имена које већ имате.

Пријавите се