Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 13965:1998

Meat and meat products — Determination of starch and glucose contents — Enzymatic method
17. 9. 1998.

Опште информације

90.20     15. 7. 2025.

ISO

ISO/TC 34/SC 6

Међународни стандард

67.120.10  

енглески  

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
ISO 13965:1998
90.20 Почетак поступка преиспитивања стандарда
15. 7. 2025.

Национална преузимања

Meso i proizvodi od mesa - Određivanje sadržaja skroba i glukoze - Enzimska metoda

90.20   Почетак поступка преиспитивања стандарда

Преглед

Да бисте видели цео садржај, морате се регистровати или пријавити помоћу корисничког имена које већ имате.

Пријавите се