Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

SRPS ISO 13965:2002

Meso i proizvodi od mesa - Određivanje sadržaja skroba i glukoze - Enzimska metoda

Meat and meat products — Determination of starch and glucose contents — Enzymatic method
28. 11. 2002.
28. 11. 2002.

Опште информације

90.20     15. 7. 2025.

90.60    2. 12. 2025.

ISS

E034-6

Међународни стандард

67.120.10  

српски  

Термини

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Ovim standardom se utvrđuje enzimska metoda za određivanje sadržaja bezvodnog skroba i sadržaja glukoze u svim vrstama mesa i proizvodima od mesa uključujući meso živine. Metoda je pogodna za kvantitativno određivanje sadržaja skroba i glukoze do nivoa od 0,30% (m/m). Metoda se ne primenjuje za hemijski modifikovane skrobove ili njihove derivate.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
SRPS ISO 13965:2002
90.20 Почетак поступка преиспитивања стандарда
15. 7. 2025.

Повезани пројекти

Идентичан са ISO 13965:1998

Преглед

Да бисте видели цео садржај, морате се регистровати или пријавити помоћу корисничког имена које већ имате.

Пријавите се